Legertent

Verenigingen zien hun ledenaantal explosief groei. Dat betekent meteen ook dat ze hun infrastructuur noodgedwongen moeten uitbreiden, en daar wringt meestal het schoentje. Bouwen wordt almaar onbetaalbaarder en omdat verenigingen grotendeels op vrijwilligerswerk steunen hebben ze het al moeilijk om de financiële eindjes aan elkaar te knopen.

Heb je nijpend plaatsgebrek om iedereen een geschikt plaatsje te geven, of heb je onvoldoende ruimte voor jullie (zomer)kampen? Dan kan een goede legertent uitkomst bieden. Met een legertent of camouflage tent kun je een groot aantal personen een veilig onderdak bieden.

Zo een tent camouflage is er in vele materialen, afmetingen en uitvoeringen. Ben je ook op zoek naar een geschikte tent voor je vereniging of je (zomer)kamp? Kies dan makkelijk online en vergelijk de interessantste aanbiedingen voor je een definitieve keuze maakt. Vergelijken voorkomt tegelijk een vervelende miskoop.

Veilig overnachten in een legertent

Ben je betrokken bij een jeugdbeweging of om het even welke andere vereniging? Dan is het belangrijk dat je de juiste accommodatie kiest. Een legertent is dan vaak de veiligste, comfortabelste en goedkoopste oplossing.

Legertenten zijn door hun indeling geschikt om er enkele dagen of zelfs weken op een aangename manier te verblijven en te overnachten. Een legertent is gemaakt van de beste materialen, waardoor ze weerstaan aan de extreemste weersomstandigheden.

Legertenten met een lange levensduur

Legertenten zijn dus vervaardigd uit oersterke materialen. Ze moeten namelijk tegen een stootje kunnen. De huidige generatie legertenten zijn dan ook opvallend duurzaam en hebben een lange levensduur. Met een goed en aangepast onderhoud gaan ze dertig jaar en zelfs langer mee. Zo zijn legertenten een interessante investering die zich in korte tijd terugbetalen.

Originele legertent kopen

Besloot je om een legertent te kopen voor je vereniging? Koop dan een originele camouflage tent in plaats van een tent in kunststof zoals polyester of polykatoen. Een goede legertent die opgesteld is volgens het boekje, is even betrouwbaar dan een lokaal.

Veiligheid en kwaliteit

Kies dus een veilige legertent van een goede kwaliteit. Die voldoet aan de strengste Europese normen op het vlak van alle mogelijke brand- en veiligheidseisen volgens de DIN-norm 4102B1. Controleer voor je aankoop altijd of je gekozen legertent zo een Europees veiligheids label draagt.

Legertent ook geschikt voor evenementen

Legertenten zijn niet alleen geschikt als kampplaats voor verenigingen. Ze doen het ook uitstekend voor je evenement of voor elk outdoor avontuur. Legertenten beschikken over verrassend veel extra's zoals waterdichte en uitstekende isolerende grondzeilen en comfortabele veldbedden en slaapzakken.

Legertent kopen

Een legertent kopen doe je makkelijk online. Bij Bieco ben je aan het juiste adres voor de beste tenten, veldbedden en nog veel meer producten tegen de beste voordelen en prijzen. Op onze site vind je het grootste assortiment met hoge kwaliteit legertenten tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.