Camouflagenet

Wil je een camouflagenet kopen? Dan zul je met enkele factoren rekening moeten houden om een juiste keuze te maken. Er zijn namelijk meerdere soorten camouflagenetten. Zo zijn er aangepaste camouflage netten voor in een bosrijke omgeving, voor de herfst, voor in de sneeuw, voor een verblijf in stedelijke gebieden en voor decoratie.

5 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Wat is een goed camouflagenet?

Een goed camouflagenet is er een met de juiste kleuren en vorm. Het zorgt voor voldoende schaduw om je te camoufleren en heeft een oppervlakte dat groot genoeg is voor de gehele uitrusting.

Een goed gecamoufleerd persoon of voorwerp gaat volledig op in zijn omgeving, en is dus niet waarneembaar door de tegenstander. Om een militaire zo goed mogelijk verborgen te houden, moet een net aan enkele belangrijke eisen voldoen.

Een goed camouflagenet heeft de juiste schutkleur

De kleur van een goed camouflage net is maximaal aangepast aan je omgeving. Zo kies je voor een verblijf in het bos voor een groen en bruin camouflagenet, en in de sneeuw voor witte. Op deze manier past het camouflage net bij de omgeving en ben je maximaal gecamoufleerd.

De juiste afmetingen van camouflagenetten

Om aan ieders oog onttrokken te worden heeft een goed camouflagenet een onopvallende vorm nodig. Dat betekent dat je precies de juiste afmeting camouflagenet moet hebben.

Het net moet dus zeker groter zijn dan de persoon of het voorwerk dat het aan het zicht moet worden onttrokken. Onnatuurlijke rechte lijnen vallen teveel op, kies dus voor een ruimer camouflagenet dat er natuurlijk uit ziet.

Op gaan in de omgeving

Voor een zo natuurlijk mogelijke vorm, kies bij voorkeur voor driedimensionale camouflagenetten. Daarmee ga je volledig op in je omgeving.

Bladeren en takken blijven ook veel makkelijker op dit soort netten hangen, zodat je de schuilplaats makkelijker kunt bedekken met bijvoorbeeld planten, gewassen en bladeren uit je omgeving. Een camouflagenet is een mooie aanvulling voor een legerkist of legertent. Zo kun je beter beschut blijven.

Groene camouflagenetten

Deze netten zijn bij voorkeur gemaakt van kunststoffen zoals polyester, polyurethaan en polypropyleen. Door hun samenstelling bevestig je er eenvoudig takken, bladeren en andere begroeiing aan, waardoor je het net zoveel mogelijk aanpast aan de omgeving. Op deze manier heb je maximale beschutting.

Bruine netten kopen

Gebruik je een camouflagenet vooral in het najaar? Dan is het belangrijk dat je net is aangepast aan typische herfstkleuren, zoals alle mogelijke combinaties van bruin. Door wat herfstbladeren op het camouflagenet te leggen, ga je beter op in de omgeving.

Een net voor in de sneeuw

Ook in de winter kan het natuurlijk nodig zijn om goed beschut te zijn. Bedek je het net met sneeuw, dan is een groen net natuurlijk geen goede oplossing. Kies in dit geval voor een wit camouflage net die je in ons assortiment vindt. Zo val je minder op in de sneeuw dan met een bruin of groen camouflagenet.

Urban camouflage net voor stedelijke gebieden

Groene, bruine of witte netten vallen teveel op in stedelijke gebieden. Vanwege de kleuren is een urban camouflage net een goede oplossing. Urban netten zijn aangepast aan de stadskleuren. In deze stedelijke gebieden is het altijd moeilijker om iets of iemand aan het oog te onttrekken.

Bieco legerdump camouflagenetten zijn vochtbestendig, brandvertragend, uit voorraad leverbaar en beschikbaar in diverse afmetingen.