Camouflagenet

Wil je een camouflagenet kopen? Dan zul je met enkele factoren rekening moeten houden om een juiste keuze te maken. Er zijn namelijk meerdere soorten camouflagenetten aangepast aan de omgeving waar je zult verblijven. Zo zijn er aangepaste camouflage netten voor in een bosrijke omgeving, voor de herfst, voor in de sneeuw, voor een verblijf in stedelijke gebieden en voor decoratie.

Wat is een goed camouflagenet?

Een goed camouflagenet is er een met de juiste kleuren en vorm. Het zorgt voor voldoende schaduw om je te camoufleren. het nodige te camoufleren. Een goed gecamoufleerd persoon of voorwerp gaat volledig op in zijn omgeving, en is dus niet waarneembaar. Om zo goed mogelijk te verbergen moet een net aan enkele belangrijke eisen voldoen.

Een goed camouflagenet heeft de juiste schutkleur

De kleur van een goed camouflagenet is maximaal aangepast aan je omgeving. Zo kies je voor een verblijf in het bos voor een groen camouflagenet, en in de sneeuw voor witte.

De juiste afmetingen van je hoogwaardige camouflagenetten

Om aan ieders oog onttrokken te blijven heeft een goed camouflagenet een onopvallende vorm. Dat betekent dat je net de juiste afmetingen moet hebben. Het moet dus zeker groter zijn dan de persoon of het voorwerk dat het aan het zicht moet onttrekken. Onnatuurlijke rechte lijnen vallen teveel op, kies dus voor een ruimer camouflagenet.

3D camouflagenetten

Voor zo natuurlijk mogelijke vormen, kies bij voorkeur voor driedimensionale camouflagenetten. Daarmee ga je volledig op in je omgeving. Bladeren en takken blijven ook veel makkelijker op dit soort artikelen hangen, zodat je ze makkelijker kunt bedekken met bijvoorbeeld planten, gewassen en bladeren uit je omgeving.

Groene camouflagenetten

Deze netten zijn bij voorkeur gemaakt van kunststoffen zoals polyester, polyurethaan en polypropyleen. Door hun samenstelling bevestig je er eenvoudig takken, bladeren en andere begroeiing aan, waardoor je het net zoveel mogelijk aanpast aan de omgeving.

Bruine camouflagenetten kopen

Gebruik je vooral in het najaar camouflagenetten? Dan is het belangrijk dat je net is aangepast aan typische herfstkleuren, zoals alle mogelijke combinaties van bruin. Door wat herfstbladeren op het camouflagenet te leggen, ga je beter op in de omgeving.

Witte camouflagenetten kopen

Als de sneeuw te dik is, bezwijk je net onder het gewicht van de sneeuw. Bedek je het net met te weinig sneeuw, dan is een groen net natuurlijk geen goede oplossing. Kies in dit geval voor een wit camouflage net die je in ons assortiment vindt.

Urban camouflage net voor stedelijke gebieden

Groene, bruine of witte netten vallen teveel op in stedelijke gebieden. Vanwege de kleuren is een urban camouflage net een goede oplossing. Urban netten zijn aangepast aan de stadskleuren. In deze stedelijke gebieden is het altijd moeilijker om iets of iemand aan het oog te onttrekken.

Ons camouflagenet is vocht bestendig, brandvertragend, uit voorraad leverbaar en beschikbaar in diverse afmetingen. Bestel direct online jouw nieuwe camouflagenet en profiteer van onze betaalmogelijkheden en meerdere snelle levering.