Camouflage Broek

De militaire look is weer in de mode en veel modehuizen hebben camouflage broeken voor dames en heren in hun nieuwste collecties opgenomen. Een camouflage broek maar ook een camouflage broek heren zijn "in". Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Er is geen ruimte voor stereotypen.

Een legerbroek moet niet zo nodig gecombineerd worden met bijvoorbeeld een klassiek zwart T-shirt en stoer uitziende laarzen. Ben je op zoek naar een stijlvolle legerbroek? Wees creatief en laat je inspiratie de vrije loop. Je zult overal de show stelen zonder je écht op te dringen.

Stijlkenmerken camouflage broek dames

Deze militaire kledingstijl is gebaseerd op militaire patronen, inclusief strakke lijnen en rechte silhouetten. Deze items worden ook weerspiegeld in de kleuren en de kleurcombinaties waarbij bruin, groen en khaki overheersen. Bandjes, strepen, vlechtwerk, spikes, leren sieraden en metalen gespen versterken nog deze militaire look.

Versmalde camouflage broek dames

Het populairste model legerbroeken dames is ongetwijfeld de versmalde versie. Deze is geschikt voor modebewuste meisjes met een goed figuur, die hun vrouwelijkheid extra willen benadrukken en willen contrasteren met kleuren en kleurcombinaties.

Deze versmalde legerbroeken dames vallen op door tekenen van slijtage zoals gaten en gescheurde randen bij nieuwe broeken. Ze zien er toch stijlvol uit en trekken daarmee ieders aandacht.

Brede legerbroek dames

De brede versie is geschikt voor elke leeftijd. Dit model ziet er gedurfder en  strijdvaardiger uit, en is vaak versierd met volumineuze zakken. Daardoor lijken ze nog meer op een 'echte' camouflage broek.

Ze zijn geschikt voor alle gelegenheden en alle weersomstandigheden. Sinds kort vinden we deze camouflage broeken zelfs in sportwinkels. En uiteraard zijn er ook sportieve camouflage broeken voor heren.

Populaire kleuren

Naast bruin, groen, kaki en zandkleuren vinden we nu ook blauwe, grijsgroene legerbroeken pet gele en roze accenten in de rekken. Een legerbroek is perfect te combineren met legertenten of andere leger spullen.

Gescheurde skinny jeans populairste modellen

De populairste modellen zijn ongetwijfeld de gescheurde skinny jeans en broeken met een elastische band aan de onderkant.

Waarmee combineren?

Er zijn ontelbare items waarmee je deze legerdump camouflage broeken kunt combineren. Ze doen het uitstekend bij een effen wit, grijs of zwart T-shirt, bij stoere laarzen en een pilotenbril. Maar uiteindelijk kies je zelf hoe je camouflage outfit eruit zal zien. Wat nu al vaststaat is dat deze legerbroeken het modebeeld van de komende lente en zomer zullen worden.

Legerbroek heren

Legerbroeken heren zien er vooral stoer uit. Daarnaast zijn ze opvallend comfortabel en praktisch. Ze zijn er in meerdere modellen, soorten en maten, en standaard voorzien van zes grote zakken. Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke camouflagetinten en zowel in lange, als in korte en in capri versie.