Wat is legerdump?

Legerdump staat voor originele gebruikte legergoederen van van onder andere het Nederlandse leger, maar ook vanuit de rest van de wereld.

Wij bij Bieco zijn gespecialiseerd in deze legerdump, alle legerdump wordt door ons streng gecontroleerd waardoor je altijd de beste kwaliteit legerdump kunt kopen. Soms komen er ook wel eens nieuwe artikelen binnen, dit vermelden wij er apart bij, doorgaans is alles gebruikt in het leger. Dus in alle categorieën vind je alleen originele gebruikte legerdump

Onze legerdump staat bekend om de hoge kwaliteit, het is dan ook niet voor niets dat onze legerdump dan ook nog zeker lang meegaat en je er nog jarenlang plezier van zult hebben. In tegenstelling tot bekende outdoor merken die nieuwe artikelen verkopen waarvan de kwaliteit vaak lang niet zo goed is als originelen leger artikelen. En dat is geen overbodige luxe als je echte legerdump wilt hebben van de beste kwaliteit.

Legerdump past zeer goed bij iedereen die een passie heeft voor het ''Buitenleven'', maar ook mensen die milieubewust zijn en gebruikte spullen een 2e kans geven voelen zich thuis bij Legerdump. Ook verpakken we onze producten zoveel mogelijk in gebruikte kartonnen dozen om het milieu te ontlasten. Wij ademen legerdump, het is duurzaam, betrouwbare producten, de beste kwaliteit en ook nog eens een zeer goede prijs t.o.v. nieuwe producten.

Welke legerdump artikelen verkoopt Bieco?

In onze online legerdump kun je terecht voor legerslaapzakken, camouflage kleding, regenkleding, transport & munitiekisten, camouflage rugzakken & tassen, camouflage & outdoor, camouflage jassen, etc... Plaats de artikelen uit voorraad in onze webshop direct in je winkelwagen en profiteer van onze snelle levering en goede kwaliteit. Wil je meer weten over de merken die wij verkopen of heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Legerdump met service

Met onze webshop zijn we u snel van dienst, waar je een keus kunt maken uit onze producten. We beschikken over een uitgebreide collectie die we constant verder uitbreiden, bekijk daarom regelmatig de categorie op nieuwe producten, dan blijf je op de hoogte van onze nieuwste artikelen en laatste aanwinsten.

Mocht je iets niet kunnen vinden of heb je een andere vraag, geef ons dan a.u.b. een bericht. We zullen er alles aan doen je vraag op te lossen. Onze ervaring is, dat we in de meeste gevallen onze klant alsnog van dienst kunnen zijn.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze leger dump winkel te Castricum. Kijk voor meer informatie over onze openingstijden onderaan de website.